U zocht op: wijnen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vertho

Esenweg 205 -8600Diksmuide

Vertho wijnhandel Hartelijk welkom bij wijnhandel Vertho. Uw FlashPlayer is momenteel niet up-to-date. Hierdoor wordt de website niet correct weergegeven. Gelieve de laatste versie hier te downloaden of ga verder naar de website. ga verder naar de we

Salons Notredame

Wijnendalestraat 103 -8600Diksmuide

Salons Notredame te Beerst (Diksmuide), traiteurdienst, feestzaal Salons Notredame te Beerst (Diksmuide) Traiteur,feestzaal,buffet,walking dinner,barbecue,traiteurdienst,zaalverhuur,seminarie, trouwfeest,bruiloft,communie,rouwmaaltijden,rouwtafel,mod

De Wikkelaar

Wijnendaelestraat(bee) 215 -8600Diksmuide

De Wikkelaar in Diksmuide is er voor al wie van lekker eten houdt en in de Westhoek woont of op bezoek is. Heeft u nog vragen over onze brasserie/tea-room?

Willaert Verpakkingen

Keiemdorpstraat 143 A -8600Beerst

Verpakkingen Willaert creëert, produceert en verdeelt sinds 20 jaar geschenk- en seizoens-verpakkingen voor food- en fashionsectoren.

Filip Valcke

Wijnendaelestraat(bee) 49 -8600Diksmuide

Stock Americain Vermeersch

Wijnendalestraat 200 -8600Diksmuide

De firma Stock Americain Vermeersch: Alles voor huis, tuin, hobby en bedrijf.

Sint Jan

Bloemmolenkaai 1 -8600Diksmuide

SINT JAN :: Hotel, restaurant, feestzaal en catering te Diksmuide. Speciale aanbiedingen in het weekend. Ruime keuze voorgerechten, soepen, vis, vlees, gevogelte, desserts of menu's met aangepaste wijnen.

Drainage D´heere & Ghewy

Dodepaardenstraat 73 -8600Keiem

Drainage Ghewy is sinds 2009 uw specialist voor landbouwdrainage en watervoorzieningen en kan steunen op de meer dan tien jaar ervaring van haar oprichters. Is uw landbouwgrond te nat of heeft u een te hoge grondwaterspiegel op uw werf?

Ecotechnieken

Fabriekstraat(d) 15 -8600Diksmuide

ECOTECHNIEKEN : ECOLOGISCHE OPLOSSINGEN VOOR INDUSTRIE, BOUWEN EN WONEN