U zocht op: woning poorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Wienes

Nijverheidsweg 24 -3960Bree

Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in het maken van sectionale poorten voor zowel woningbouw als industrie, Maar we zijn ook leverancier van kwaliteitsvolle speedpoorten. Uitgebreid gamma van zowel poortbenodigheden als automatisaties.

Danny Craeghs

Keyartstraat 6 -3960Tongerlo (limburg)

Danny Craeghs bvba is een familie bedrijf met de nodige ervaring dat zich gespecialiseerd heeft in het plaatsen en onderhouden van sectionale poorten. . Ons vakgebied verstrekt zich van garage poorten aan de woning tot het grootste in de industrie.

Lemmens Marc

Engstegenseweg 48 -3520Zonhoven

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Zonhoven, maar zijn actief in heel België. Met meer dan twintig jaar ervaring in plaatsing en vervaardiging van ramen en deuren in PVC,aluminium en hout.

Apk Infra

Haltstraat 50 -3900Pelt

We blijven voor in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecom netwerken.

Hurore Woningbouw - Houtskeletbouw - Schrijnwerkerij

Teutelbergstraat 30 -3650Dilsen-stokkem

Doordat de vennootschap dit jaar reeds 40 jaar actief is, zijn we ondertussen een stabiele en betrouwbare partner voor al uw bouwwerken ruwbouw-winddicht.

Marchetta Woningbouw

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Kwaliteit van de bovenste plank, da’s Marchetta. Onze familiebouwers geven iedere dag het allerbeste van zichzelf om elke woning tot in de kleinste details af te werken.

Jan Nullens

Industrieterrein Kanaal Zuid 4042 -3960Bree

Residentiële bouwonderneming, woningbouw, aannemers.