U zocht op: woningbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aluminium Konstruktie Verschueren

Anthonis De Jonghestraat 48 -9100Sint-niklaas

Aluminium Konstruktie Verschueren is al meer dan 40 jaar de referentie in het Waasland voor de realisaties van aluminium constructies

Jipatrim

Mastbosweg 58 -2620Hemiksem

M & M Ilegems

Brandekensweg 17 -2627Schelle

M&M Ilegems is een onafhankelijk aannemingsbedrijf, klasse D8, gevestigd in de Antwerpse rand te Schelle. Haar kernactiviteiten omvatten het oprichten en renoveren van residentiële gebouwen, industriële constructies, kantoor -en winkelcomplexen.

S - Construct

Overheide 98 -2870Puurs

S-Construct BVBA is een bouwbedrijf voor zowel nieuwbouw als renovatie, gaande van enkel ruwbouw tot volledige afwerking, alle bouwstijlen en dit voor zowel particuliere als industriële gebouwen.

Verdela

Duffelsesteenweg 184 -2550Kontich

Bij Verdela kan u terecht voor informatie over kachels, haarden, schouwen en sierschouwen. Verdela levert niet alleen toestellen, wisselstukken en toebehoren, maar geeft tevens advies bij het maken van de juiste keuze van toestel

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Bouwonderneming De Munck Werner

Drieske Nijperstraat(sgw) 10 -9170Sint-gillis-waas

Droomt u van een nieuwe woning?Waarin u zich meteen helemaal thuis voelt? Doe dan een beroep op de vakkennis en ervaring van De Munck Werner bvba in Sint-Gillis-Waas.