U zocht op: zalen voor evenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


T Hooghuys

Hemelshoek 235 -2590Berlaar

?t Hooghuys in Berlaar is een uniek stukje 16de eeuws erfgoed dat, na 2 jaar intensief restaureren, tot de verbeelding spreekt als decor voor vergaderingen, teambuildings, incentives, huwelijksrecepties en thema-events.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Broodzakken Met Reclame

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Wij zijn een verpakkingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrukken van broodzakken. Naast broodzakken verdelen wij alle soorten verpakkingen voor: bakkerij, slagerij, boetiek, frituur, horeca, grootverbruik en industrie.

Aqua Heaven Leuven

Nerviërsstraat 37 -3000Leuven

Het exclusieve kader en de unieke decors lenen zich voor kleine privé-aangelegenheden. U kan bij Aqua Heaven Leuven terecht voor de organisatie van verjaardags-, en vrijgezellenfeesten.Cadeaubonnen kunnen perfect gebruikt worden als incentives of...

Elzenhof

Grote Markt 41 -2500Lier

Elzenhof staat 7d/7d garant voor een gezellig diner, een rustige babbel met een glas, een lunch of snelle hap. Tevens verzorgen wij graag al uw feesten.

Stixn

Brusselsesteenweg 406 -3020Herent

Op zoek naar een leuke en spannende activiteit? Bij STIXN hebben we wat je zoekt: nieuwe lasershooting arena met 2 verdiepingen, unieke competition escape rooms of fun boxing!